May 7, 2005, 12:02 AM

Нова среща 

  Poetry
1137 1 6

Нова среща

Някой ден, когато се срещнем
ще усетят ли тръпки нашите тела
или ще се разминем без чувства,
без думи, нито дела...?

Дали е пепел старият огън
щом замина от нас любовта?...
Със сигурност аз ще заплача,
когато безчувствен обърнеш глава!

Нима свикнах да тичам след тебе,
исках от сърцето ти малко любов,
но ти ми даряваше болка,
навярно за обич не беше готов!

Не зная когато се срещнем,
ще тръпне ли в сърцето ти зов?...
Или ще бъдеш отново,
както си беше към мене - суров!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??