Jan 1, 2012, 3:23 PM

*Новата Година* 

  Poetry » Other
722 0 8

 

 



НОВАТА ГОДИНА


Тръгва старата година

бавно и не ú се ще,

ала времето ú мина - 

няма вече що да ще.


Кой каквото правил - правил,

кой каквото искал - бил.

Само да не си забравил,

че човек си, не бодил!


Че и теб те някой чака - 

с обич и усмивка пак.

Не изпускай, друже, влака

и не ставай пак глупак.


Дай му мъничко от твойта,

на софрата я тури,

смях и вино, още мойта

душа в питка да искри.


Заедно да бъдем с тебе - 

най-големият ни дар,

че за лошо няма време - 

пише в онзи стар буквар.


Туй - Животът ни - един е,

Новата пристъпва вън!

Всичко лошо да замине -  

и на яве, и на сън!


Да намери всичко ново,

по поля и дървеса.

И по Божието Слово

да се пръкнат чудеса!



* * *


ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Приятели, Бъдете здрави! 
Пазете вярата, надеждата и любовта към хората около вас! 
Заедно с Бог, те са ангелите и най-ценното, което имате!
 Прегръдки! 


___________________________
Изображение: Ивана Владимирова
Фон: gdstyles.info

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??