Ела! С отворени обятия!
В нашата вселена чудесна.
Заради тебе измислих всичко различно.
Няма слова! Има само прегръдки!
Няма тъмнина, само греят звездите.
Любовта е преминала в сливане на двама.
Няма грубост, има само твоите ласки.
Твоите и моите сънища са розови.
и ни водят към тази измислена вселена.
Сълзите са изчезнали, има само извори бистри.
В омагьосан кръг се движи живота
и щастието е благородство и блян.
Трепетите са полъх топъл за душата.
Докосването е само за сърцето горещо.
И летеж , който ни превръща в пеперуди.
Красива е моята вселена и чаровна.
Тук няма омраза, няма нахалство.
Няма лоши думи изречени.
Нашата измислена вселена е в розово.
Там има само светло бъдеще.
Подай ръка и стъпка направи
с любов към моята, към нашата вселена.
© Йонка Янкова All rights reserved.