Feb 26, 2017, 5:53 PM

Моят ден 

  Poetry » Phylosophy
314 0 0

Ще дойде моят ден -

светъл лъч ще ме озари

и ще чезне мрак студен -

за сетен път ще ме огреят зори.

 

И пурпурният изгрев във простора

царствено ще заблести над мен,

ала ще плачете за мене, хора,

уви, ще дойде моят ден...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??