Dec 15, 2014, 10:29 AM

Новият ред 

  Poetry » Other
684 0 1

Ще яхна своя дорест еднорог

и ще се понесем във въздуха, изпълнени със суета...

От високо ще наблюдаваме простият народ

и ще сме част от новият ред на света!

 

Само ако малко власт ми подарят,

дори и дяволът от трона му във ада ще изместя...

С талантите си светът ще покоря

и във всяка тяхна схема ще се вместя.

 

Тогава всички ще танцувате по стъпките на новият ред.

Пирамидата с окото отгоре ще ви гледа,

а аз ще бъда най-великият поет!

И тогава ще празнувам моята победа.

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • През трийсетте на миналия век на един един художник му се всели идеята за въвеждане на нов ред. Добре, че не успя, но пък един поет може и да сполучи! Дерзай!
Random works
: ??:??