Dec 28, 2019, 12:08 AM

Новогодишна Песен 

  Poetry » Authors song
754 0 0

Чашите са пълни с руйно вино,
а в душите музика звучи...
Посрещаме те, Нова Годино
с искрящи от щастие очи! (х2)

Припев:

Да бъдеш мирна и благословена,

със здраве и късмет да ни дариш.
Година от надежда озарена –
вълшебно, празнично блестиш,
вълшебно, празнично блестиш!
Година от надежда озарена –
вълшебно, празнично блестиш!

Душите са пречистени и бели,
усмивките не слизат от лицата.
Красив е пътя, който сме поели –
аз още вярвам, вярвам в чудесата,
аз още вярвам, вярвам в чудесата!

27-12-2019

 

ПП: Линк към песента https://soundcloud.com/nadia-412743293/new-year-song

 

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??