Dec 31, 2016, 4:35 PM

Новогодишно 

  Poetry » Other
1100 1 1

Ще изгрее дванадесетата луна

Ще подредим мозайката от старата година

Ще поискаме прошка с тъга

В чашите ни ще се смее виното

Новата година ще взриви света

Празникът ще полудее

Наздраве подай ми ръка

Нека се обичаме!

© Недялка Арнаудова All rights reserved.

С одобрението на админа и за последно:Още стихове.четете в онлайн книжарници Хеликон изтеглете безплатно последната ми книга И когато вали те обичам.Незабравими празници от мен и много вдъхновения.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??