Nov 29, 2013, 3:48 PM

Новолуние 

  Poetry
701 0 4

 

 

Ти знаеш ли как се пълни луна,

за да свети в нощта тъй красиво?

Колко пъти се е пиляла в нощта, 

докато почне да свети щастливо.

Колко раздели и колко любови

пред очите ù се случвали тихо.

До премала да търси копнежи

и все на рог срещу тъмното, сиво.

Ти знаеш ли как се обича луна,

толкова нощи безсънна стояла?

За това съм отново сама 

и очаквам на своето щастие прилива!

© Валентина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??