May 16, 2023, 11:35 AM

Нуждая се 

  Poetry » Other
248 6 6

Нуждая се... От тишина,

дълбока, като утринно небе.

От бряг, по който да вървя,

от чувството, че съм дете.

Нуждая се... От времето,

затворено у мен,

от навика ми

гръб да му обръщам...

От радостта

да имам този ден.

От знанието,

че в живота ти

присъствам.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??