Mar 28, 2009, 12:42 PM

Нужно е... 

  Poetry
493 0 0

         Нужно е...

 

Нужно е търпение на Йов, да издържиш в България живота!

Нужна е небивала любов, да не умре във тебе патриота!

Нужно е неимоверно много време,

за да може народът ни изстрадал

щастието в свои ръце да поеме!

Вярно, добрият живот трудно се постига,

но който не тръгва, до никъде не стига!

 

 

  

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??