Jul 1, 2010, 1:42 PM

Някога 

  Poetry » Love
754 0 1

Някога
Случи се!
Незнайно как.
Получи ли се?
Донякъде навярно.
Научих се -
на няколко неща.
Учудваш се? Защо така?
Човек се ражда да се учи.
Не чувствай ти вина!
Историята няма да ни съди,
а имаше и хубави неща.
Ще си спомняме ли?
Определено!
Ще се виждаме ли?
Понякога?
Ще продължим ли заедно?
Едва ли!
Да не повтаряме
човешките си грешки!

© Виолин Асенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Докосна ме с тези редове!
    УСПЕХ!
Random works
: ??:??