Някой пали до реката огнище.
Пън и сова на него,
а няма нужда да проумявам нищо,
есен е, но е жега.
Лумнали сенки. Добри войници.
Дим като подпис.
Сънят ми - от бяло петно различен.
Душата - мокра.
Сътъпчици, съчици, лудо биле.
Кой ли го иска?
Въгленче пука от нежната сила.
Някой е близко.