Dec 17, 2020, 10:57 PM

Някой буди телефона 

  Poetry » Other
202 1 1

Някой буди телефона

в часовете през нощта

и звънът му сякаш рони

мъка, болка и тъга.

 

Друг път станало е грешка,

а ти мислиш си за зло…

Тъй животът ни човешки

се върти на колело.

 

Някога щастлив заспиваш –

звън донесъл нежността.

Или в нищото се взираш,

а навън е сутринта.

 

Някой буди телефона

в миг откъснат от нощта

и звънът му сякаш рони

над сънят ти топлота…

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • От всичко правиш поезия, защото Бог те обича и ти е дал дар, който подаряваш на хората с твоите стихове.
Random works
: ??:??