Jan 3, 2008, 9:45 AM

Някой ден 

  Poetry
1089 1 6
Някой ден - ще се разделим,
някой ден ще ни мине,
някой ден самотни ще бдим
и ще отброяваме на пръсти годините.
Някой ден ще си спомня за теб,
някой ден пак ще забравя,
някой ден моят портрет
пак удоволствие на теб ще доставя.
Някой ден ще потъна във мрак,
някой ден светлина ще ме лисне,
някой ден някой хлапак
ще ти напомни за мене с усмивка.
Някой ден ще увехне таз обич.
Някой ден пак ще цъфти.
Някой ден, мое мило момиче,
сърцето ми ще спре да боли...

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??