Feb 18, 2010, 2:39 PM

Някой ден 

  Poetry
573 1 0

В моите мечти пак се появи,
лицето ти грее в моите очи.
Приказката моя сега ще ти разкажа,
как сме само двамата на плажа.
Луната и звездите нежно ни се усмихват,
покрай нас даже морски вълни затихват,
мислите красиви един към друг ни подтикват,
телата ни горещи в едно се сливат.
Чувства непорочни от нас се разливат,
както вълните пясъка отмиват.

Някой ден ще си с мен,
аз до теб, а ти до мен.
Само аз и ти в моите мечти,
и любовта красива ще ни озари.

Луната залезе и слънцето се появи,
а сърцето продължава за тебе да тупти.
Слънчевите лъчи огряват твоето лице красиво,
искам да си най-щастливото момиче на света,
ти ми показа какво е любовта
и ми доказа, че няма цена.
Ах, очите твои блестят, като брилянти,
а усмивката ти затъмнява всички диаманти.
Но ето, стряскам се, на мечтите ми за днес това е края,
но ще продължавам за тебе да мечтая,

докато те открия и ще съживя тази магия.

© Найден Ранчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??