Jun 26, 2011, 3:19 PM

Някой ден, когато остареем 

  Poetry » Love
1009 1 19

Усмихната във тебе ще се сгуша,
ръцете си ще стопля във ръцете ти,
гласа ти тих унесено ще слушам,
със обич ще изгоня страховете ти!

Тъгата ти със устни ще изпия,
в зениците ти огъня ще сгрея,
пожар ще съм и огнена стихия
докрай... как искам с теб да остарея!


============================

А някой ден, когато остареем
ще се погледнем с погледи изсъхнали
и тихичко, без глас, ще пожалеем,
че устни сме оставили изпръхнали.

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??