Dec 19, 2015, 6:06 PM

Някой влезе през комина 

  Poetry » For kids
573 0 1

 

В полунощ и половина

някой влезе през комина.

 

- Кой си т

и? - извиках аз.

 

- Дядо Коледа съм аз.

 

- Щом си ти, ела при нас!

 

Но те молим: догодина 

да не влизаш през комина!

 

Цял си в сажди - посред зима 

трябва да перем килима!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??