Nov 12, 2008, 7:49 PM

Някъде, някога 

  Poetry
502 0 1

Ще се завърна някога отново

 там, където в сънища съм бил, 

там, където под звездите ясни

още никой не се е родил.

Ще се завърна в свят измислен,

единствено мой, за мен сътворен,

окъпан цял в светлина и пречистен

истински мой дом до сетния ден.

Ще се завърна, с радост и свободен,

замаян, в края на уморен път,

разбил оковите на битието,

без страх от нечий съд.

 

 

 

 

© Лиовио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • разбил оковите на битието,
    без страх от нечий съд.

    хубаво
Random works
: ??:??