May 6, 2006, 1:44 AM

Някъде след полунощ 

  Poetry
621 0 0
Часът е някъде след полунощ.
Ноща е тиха,
но коварна.
И думите преплитат се,
губи им се смисъла,
а ти навярно чудиш се
какво опитвам да ти кажа.
Дори и аз това не зная.
Не помня даже името си.
Аз помня само,
че ти си този, на когото трябва да разкажа,
да разкажа за една любов,
която някога в сърцето ми горя.
За една любов,
която душата ми испепели.
Любов, от която остана само пепел,
даже въглен вече няма.
Любов, която някога подпалваше в мен страстта.
Но огън вече няма,
огъня угасна някъде след полунощ.

© Карина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??