Dec 2, 2022, 3:58 PM  

Някъде в 2:00 ч. 

  Poetry » Love
353 7 18

Ще дойда, но късно,
може би в 03:00. 
Нека е топло. 
Ти огън пали.

 

Ще дойда по тъмно,
по първи петли
и докато съмне,
ти с мен остани. 

 

Ще дойда по светло.
Ти не тъжи. 
Вече съм друга,
но още гори. 

 

Ще дойда следобед,
люта и зла.
Тогава съм луда,
просто жена. 

 

Ще дойда и вечер,
след тежкия ден. 
Ти погали ме,
стой дълго до мен. 

 

Ще дойда в 0:00.
Ще дойда в 01:00,
а някъде в 02:00 
ще ми станеш любим!
 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??