Няма
Няма вина да отричам
Няма и в скръб да се обричам
Вярата във лед да обличам
Душата си няма да събличам
Гледам във твоите очи
И няма да плача нали
Грях и сълзи стичаха от молби
Няма да страдам и да желая дори...
Юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.
Няма и в скръб да се обричам"
Е, да, ама... звучи точно като заричане... :р
Стихът ми хареса! Имам слабост към противоречията и контрастите...