... Виждам как зрението ми гори, усещам как спомените ми избледняват с времето...
Вратата се отваря.
Стон на хладни думи.
Ти не знаеш...
Вратата се затваря.
Вопъл за отмяна.
Аз копнея...
Писък и закана.
Утре? Днеска?
... просто няма...
Пустош, тъмнина.
Ах, любов пияна...
Сърцето се вслуша,
открива,
желае,
мечтае,
умира...
Не вярвах,
не мислих,
не питах...
И ти не видя,
а тя почувства...
Сълза. Убита надежда.
Аз... аз стоя
в мрака забранена...
Проси ми душата
за утеха
и крещя:
"Бягай! Няма да се промениш!"
Оставяш нежно цвете
наранено, огорчено.
Гониш простата мечта.
Виниш ме за това.
Пълзя към вечна пропаст.
Труп на сълзи се радва.
А маковете черни...
и те за теб умряха...
И отново...
и пак...
и пак...
и пак...
Пак към мен летиш...
Пак за мен гориш...
Защо ли?...
защото няма да се промениш...
© Мечтателка All rights reserved.