May 28, 2011, 9:36 PM

Няма да си замълча 

  Poetry
927 0 10

Няма да си замълча,
когато всичко в мен крещи,
няма да ти простя...
вратата е отворена - върви...

Познаваше ме... вече не,
кой е казал, че нравът не се мени?
Не можеш да се подиграваш на дете
и да очакваш да ти позволи.

Няма да си замълча,
свободна съм, не ме държат окови...
и ако случайно видиш в очите ми сълза,
то ще е, защото бойкотирах всички норми.

Съдбата отвръща на удара,
само тя знае какво ще ни сполети,
затова не ще изгубя нито минута
в лъжливо нагласени сплетни.

Няма да си замълча в живота,
всекиму в очите ще наричам.
Не познавам чувството омраза,
или обичам, или не обичам.

Богатството ми е в душата,
богата съм, не се оплаквам...
Не искам пари и злато,
щом имам на кой да разчитам.

Няма да си замълча,
ще се смея и ще плача,
емоционална съм, и съм жена,
ще падам, ще ставам, но няма да се влача.

© Надето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??