Oct 19, 2014, 5:43 PM

Няма да съм сам 

  Poetry » Phylosophy
352 0 0

Няма да съм сам

О, никога аз няма да остана сам,
на Скуката във празното пространство,
защото Микрокосмоса  ми е  голям,
и той е моето  пространство!

И  Скуката се ще прогоня сам,
дори на най-далечната планета,
защото всичките светци на моя храм,
са по-немирни даже от момчета...

Защото  моите Галактики са без предел...
И Орбитите им - неизброими!
Аз мислите си, като птици съм повел,
а  поривите ми - неукротими!
    16.04.1975г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??