Oct 29, 2016, 8:07 PM

Няма да те будя 

  Poetry » Love
1402 2 5

 

Когато спиш си толкова красива,

в съня ти се раждат чудеса.

На рамото ми с теб светът заспива

и се събуждаш - утринна звезда.

 

И спомени запълват тишината -

на лебеди, на чудеса и морски бряг.

И полетът - свободен над езерата,

в един приказен, вълшебен свят.

 

Сега мълча и тихичко тъгувам,

защото ти си толкова далече.

И само в спомените си пътувам,

в една безкрайна вечност... вече.

 

17.09.16

 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??