May 10, 2012, 6:51 PM

Няма да те лъжа 

  Poetry » Other
1107 1 14

Няма да те лъжа – ще боли.

Тази рана няма да зарасне,

докато не ти останат дни;

докато животът не угасне.

 

Няма да те лъжа – ще горчи

чашата на загубата лична.

Няма да говори – ще мълчи

плочата с керамичната снимка.

 

Няма да се върне в този свят,

а на онзи няма да те пуснат,

докато до край не изтекат

сълзите, които днес преглъщаш.

© Яким Дянков All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??