Dec 8, 2009, 10:07 AM

Няма да я съжаля... 

  Poetry
461 0 0

Взаимствано от текста на песента на Галена "Дяволът ме кара"

"Не, недей да ми разказваш, няма да я съжаля..."

Не, недей да ми разказваш,
няма да я съжаля.
Аз ще си тръгна безнаказана.
Не ми вменявай твоята вина.

В мен няма женска солидарност.
На никоя не ще съм съпричастна,
че мъжът й, вместо да обича с благодарност,
се пристрастява към жени взривоопасни.

Не Дяволът, сама се карам,
нямам нужда да се оправдавам.
В мойто легло съвестта не изгаря.
Как мъжете ви крада - те доброволно ми се дават!

06.12.2009г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??