Apr 26, 2007, 6:50 AM

Няма друга като мен 

  Poetry
1294 0 2




Дали ще ти липсвам, когато замина?

Дали ще мислиш за мен посред нощ?

Дали ще сънуваш ръцете ми нежни

и очите ми, влюбени в теб?

Дали ще забравиш за любовта ми сляпа,

за сърцето, туптящо по теб?

Кога ще осъзнаеш кой те обича

и кой за тебе гори?

Тръгвам, за да ти покажа, 

че няма друга като мен.

Няма такава, която умира,

за да падне в твоя плен,

няма такава, която си спомня

всяка прегръдка от теб,

няма такава, която прощава

всяка целувка от лед.

 

© Дани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Написано е от сърце,значи има своята стойност!
    Дерзай момиче!
  • Ами мисля си, че ако всички си отрежат по 2 от последните си стихове, би било добре...
    При тебе не е сЪвсем така..... И ти робуващ на "Сигнал"
    ЕЬПЕРТ о)
Random works
: ??:??