Mar 30, 2019, 8:26 PM

Няма име 

  Poetry » Other
452 3 0

Когато залезе луната,
с отронена сълза...
от приятелска ръка,
надеждата не умря.

Когато цигулка засвири,
усещам твоя аромат...
а танцът...
ми поднесе любовта!

Приятелска ръка,
ми подари цветя...
и в градината
светлината заспа!

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??