30.03.2019 г., 20:26 ч.

Няма име 

  Поезия » Друга
443 3 0

Когато залезе луната,
с отронена сълза...
от приятелска ръка,
надеждата не умря.

Когато цигулка засвири,
усещам твоя аромат...
а танцът...
ми поднесе любовта!

Приятелска ръка,
ми подари цветя...
и в градината
светлината заспа!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??