Jan 4, 2005, 7:50 PM

Няма кой да ме сгрее 

  Poetry
1197 0 0
Студено е, но няма кой да сгрее
ръцете ми премръзнали в нощта.
Студено е, но няма кой да сгрее
сълзите ми изплакани в ноща.
Студено е, но няма кой да сгрее
сърцето ми изстинало без любовта.

Вали, но няма кой да ми помогне,
да спре потока от сълзи.
Вали,но няма кой да ме затопли
и да даде една надежда сляпа в късен час.
Студено е. Пронизва ме в сърцето нож.
От болката ранена,
умирам бавно аз.
От мъката сломено,
кърви сърце без любовта.

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??