Jun 26, 2009, 11:03 AM  

Няма втори шанс 

  Poetry » Other
578 1 2

Любов дали е точната думичка за нас,

щом нямам желание да те прегърна,

и как да кажа,

че ще има втори шанс

и при теб отново да се върна.

 

Не, аз не те обичам,

не греша.

Няма я в дланите онази нежност,

не искам вечер да се връщаш у дома

и  очите ти да гледам с небрежност.

 

Няма втори шанс,

а първият бе така излишен,

нямаше я тръпката между нас

и ми беше безразличен.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Няма човек, който не е правил грешки. Най-важното е да запазиш светлината в душата!....Смело напред с високо вдигната глава.
  • Защо се молим за втори шанс, когато не сме сигурни дали сме получили и първи? Поздрав!
Random works
: ??:??