May 11, 2007, 9:27 AM

Нямам думи 

  Poetry
750 0 2
Нямам думи вече, с които да опиша,
болката в мен, която ме изгаря.
Мъката, която в камък ме превръща.
Сълзите-въглени горещи, които аз преглъщам.

Загубата, която не се заменя с нищо.
Щастието, което няма да се върне.
Мечтите, които останаха далече.
Любовта, неугасваща и вечна.

Надеждите, които отлетяха.
Обичта, която топли.
Спомените, които остават живи.
Самотата, която ме очаква.

© Веселина Узунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??