Aug 24, 2011, 4:56 PM

Нямото страдание 

  Poetry » Love
713 0 3

НЯМОТО СТРАДАНИЕ

 

Нямото страдание е най-жестоко,

да те боли отвътре, а да се усмихваш

и да прикриваш своите сълзи…

Сърцето ти да бъде наранено,

и огнен жар душата твоя да гори,

и пак да се усмихваш ти смутено,

смеха фалшив да ползваш до зори.

 

Безскрупулна, студена маска

лицето да прикрива от сълзи,

надменна и безчувствена да скиташ,

а вътре в теб пожарът да гори.

 

Това е болка, мъка и измама,

от нямото страдание душата най-боли,

но винаги, когато се разделят двама

сърцето на единия кърви…

 

© Деница Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??