Jan 14, 2011, 12:20 AM

Нюанси 

  Poetry » Other
653 0 4

НЮАНСИ

 

Все още търся светлината

в неоновите лампи, във свещта.

После бавно изминавам стъпалата

към своя дом и  самота.

 

А дните минават и черни, и бели.

И нощите също минават.

А какво от живота сме взели,

щом всичко остава?

 

В небето люлее се лъч самолетен,

червенее в залеза бялата диря.

И моя път от пожари изплетен

своя пристан в безкрая намира.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??