Feb 22, 2015, 2:22 PM

(O)ставаш 

  Poetry » Love
376 0 0

Показвам ти колко много

можеш да бъдеш

и да не бъдеш

в мое присъствие.

Изборът е твой.

Аз съм в наличност.

От тук нататък

Мога само да забравя света,

мога само да забавя света

и да те разкажа

на всички

отвъд,

като приказка

в която си лош господар,

а аз съм слугиня

на твоята гордост,

боса и луда.

Преди да е станало късно,

трябва да знаят за теб,

за това, че си истински

и не по-малко измислен,

но въпреки всичко

ти вярвам.

Аз съм бомба със закъснител,

чуй как тиктакам…

 

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??