May 29, 2008, 12:55 PM

Обещание 

  Poetry » Love
638 0 9

Обещание

Когато уморен скитникът се завърне
обратно там, у дома,
той нежно пак ще те прегърне
и ще ти шепне вълшебни слова.

 

Че любовта ти силата беше,
в мрака единствена светлина
и ръката му вечно крепеше
в борбата с проклета съдба.

Ще те прегърне, ще те целуне,
на рамото ти ще отрони сълза
и ще ти каже, без думи,
че вече никога не ще си сама.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??