Jun 16, 2007, 9:54 PM

Обещание 

  Poetry
486 0 3
 

Обещание

Ще се превърна в бледохладен труп,

след туй във почва плодородна.

От мен ще израсте прекрасен бук,

за тебе прислон, птицо бродна.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??