May 17, 2007, 4:25 PM

Обещание 

  Poetry
540 0 5

                       ОБЕЩАНИЕ

               
               
       Във нощното небе звездите засияват, 
       устните ми в твоето ухо безспир мълвят,
       любовни думи и тихо обещават,
       вечна обич, вярност и поклон.
       Очите ми възбудено сълзят
       и търсят в твоите очи подслон.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??