Feb 6, 2016, 8:54 AM  

Обещание 

  Poetry » Other
308 0 4

От точка “А” до точка “Б”,

Очакването своя път чертае.

Намира Теб. Прегръща Те

и с двете си ръце. Целуваш го.

За нищо друго не мечтаеш.

Тук линията се превръща в Кръг.

Върти се Обичта, в средата му,

извърта се и остарява.

Плътта копнее нова Плът.

За старата-не съжалява.

В Матрицата звъни Мигът

като монета, хвърлена през рамо.

Търкулва се в страни.

Ези или Тура?

Ще види който я намери. 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??