Даже да не искаш,
вместо теб ще се усмихвам
и когато плачеш
ще целувам сълзите ти.
Без ти да знаеш,
до теб ще притихвам
и дори да се влачиш
ще изтривам следите ти.
Обещавам, ще бъда
завинаги с теб
и тайно ще откривам
пред очите ти пътя.
Обещавам, ще видиш,
ще остана до теб
и дори да ме мразиш
ще продължа да целувам сълзите ти.
© Анита Райкова All rights reserved.