Nov 3, 2012, 12:45 PM

Обещавам! 

  Poetry » Love
1325 0 13

Обещавам от утре ще бъда различна,

търпелива, добра и разбираща,

обещавам - ще вярвам на думи, на всичко,

само ти ще ми бъдеш пристан...

Обещавам от утре гнева си да крия,

обещавам единствено нежност да нося,

обещавам да бъда красива магия

без вина и излишни въпроси...

Обещавам! Но днес позволи ми да бъда

тази, дето пречупва представите,

тази, дето дори и очите ти съди,

щом на друга за миг се понравят,

тази, дето оковите стари ще скъса

и нощта ще превърне във факла,

тази, дето мечти ще рисува с дъха си,

по-опасна дори и от Дракула...

Обещавам! Но днес, в тази кратка минута,

ще  съм лоша, почти неприлична,

а душата ми - тичаща, плаха кошута,

... позволи ù да те обича!

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??