Ще прогоня сивотата си в живота
и слънцето ще пусна във душата си
и нищо, че остави ме самотна,
аз знам, ще променя съдбата си!
На друг ще дарявам свойта нежност
и песен нежна в мен ще зазвучи,
и нищо, че се клехме с теб във вярност,
клетвата ни пръв ти наруши!
Обещавам си от днес да не тъгувам,
от утре вече няма да греша!
Ще забравя мъката и ще празнувам,
всичко мога, само утре да реша!
© Мария All rights reserved.
Гери,с право не ми вярваш,а и нямам желание да отмъщавам!
Аз само си обещавам,но нали не съм го решила