Sep 6, 2008, 4:53 PM

Обет си давам 

  Poetry » Love
614 0 2
Много или малко е времето прекарано с теб,
отговор не смея да дам,
но зная, че в живота ми за пръв път ми се случва,
сърцето си цяло на някого да отдам.

Много са радостите, които откривам
във всеки ден обикновен,
ти си причината, но жалко,
че рядко се случва да си ти до мен.

Обещавам пред себе си - това за мен е важно,
че във всеки миг от моя живот
в сърцето ми ти ще бъдеш постоянно,
ще те нося в него, чак до гроб.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Аз никога не съм обещавала такива неща... Щастие на лирическата с пожелание ТОЙ да я носи и в сърцето си и на ръце, до гроб!
  • !!!
    Поздрави - много обещаващо и хубаво!!!
Random works
: ??:??