Jul 14, 2006, 10:33 PM  

Обезличаване 

  Poetry
474 0 3

На снега,

свършват всички надежди –

там...

Tам на белия сняг.


Но,

когато животът отнася по нещо,

тогава умира нещо във нас

незабелязано

и невзрачно,

тъй далечно

от всякакъв бряг,

неразбрано

и безучастно...


Mоже би нашето

собствено,

“Аз”.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??