May 22, 2010, 5:29 AM

Обич 

  Poetry » Love
966 0 0

Има ли място,
което ще събере
радостта ми от първата среща?
Има ли пътека,
която да не свършва,
както нашата среща?
Има ли река,
която да не прeлее
от моята радост
след нашата среща?
Срещата не се забравя... 
Сълзите,
които текат от моите очи,
не мога да изтрия,
докато тебе те няма!
Пенка Петрова

© Пенка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??