May 13, 2014, 9:04 PM

Обич 

  Poetry » Love
481 0 0

Стръкче покълнала нежност.

Сред море от тишина.

Малка пауза от времето.

Аз съм щастлива така.

Моето тайно безумие.

В такта на нашите сърца.

И ръцете си вплитаме

с танца на нашите тела.

Без да гоним минутите. 

Колко е хубав света. 

И съм притихнало сгушена.

Как се красиво обичаме.

Искам все да бъде така...

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??