Sep 4, 2007, 11:03 PM

Обич 

  Poetry
418 0 0
Момичето съм аз,
момчето си ти.
Аз те обичам,
а ти мен дали?
Казваш - така е
и в мене се вричаш!
Живота обичам си аз
за това, че в него си ти!!!

© Владимира Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??