May 14, 2008, 9:11 AM

Обич, добре си дошла 

  Poetry » Other
714 0 11

Високи върхове, заснежени.

Под тях - свежа борова гора

до тучни поляни зелени.

Докосната от Бога земя.

 

Слънцето намира към теб път

и те гали със топли лъчи.

Чувстваш се някъде отвъд,

светът се изпълва с мечти.

 

Поемаш въздух, а в сърцето

се ражда дума вечна една

и грее усмивка на лицето.

ОБИЧ моя, добре си дошла.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??