Jun 5, 2009, 12:29 PM

Oбич се ражда в синхрон 

  Poetry » Love
930 1 42

Прехапала устни по детски,
      набърчила чипо носле,
една Пепеляшка се пази
      за свойто любимо момче,
което в неделя, след служба
      на кея ще е до зори -
жадуващ, в безкрая се вглежда
      и търси красиви очи.

Докоснали длани, ще могат
      в небе от любов да летят,
с делфини ще плуват и слушат
      как вятърни звуци трептят.  
Когато сред звездна омая
      потънат очите им в сън,
сърцата сами ще узнаят
      как обич се ражда в синхрон.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??